Ostatné - Ostatné



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Srdcovo-cievne ochorenia, Problémy so srdcom a cievami vyriešia doplnky stravy - [1. prosince 2017]


Revolučné výsledky pri aplikovaní doplnkov výživy- srdce a cievy: Revolúciou je regulácia homocysteínu kyselinou listovou B6, B12 v kombinácii s vysokými dávkami troch špeciálnych foriem vitamínu C, Lyzínom a Prolínom. Skúsenosti a štúdie poukazujú na nezvyčajný efekt pri obnove pružnosti a priechodnosti ciev: Srdcovo-cievny komplex, Kardiomax, Lecitín Horčík,...Lyzín v prípravku Srdcovo cievny komplex umožňuje vytvárať kolagén potrebný na obnovu poškodených miest ciev. Lyzín a prolín sa viažu na voľné lipoproteíny krvnej plazmy, čím znemožňujú ich väzbu na povrch ciev a vytváranie sklerotických plakov. Celkovo prispieva lyzín a prolín k zvráteniu priebehu srdcovo cievnych ochorení. Pycnogenol v prípravku Srdcovo cievny komplex Zlepšuje pevnosť, elasticitu tepien a žíl, polopriepustnosť kapilár. Zlepšuje pevnosť, elasticitu tepien a žíl, polopriepustnosť kapilár. Vitamín C znižuje hladinu C reaktívneho proteínu, ktorý je, zdá sa, o niečo lepším ukazovateľom rizika srdcovo-cievnych ochorení, ako hladina cholesterolu. Aj v tomto smere bolo vykonaných množstvo štúdií a jedna z nich priniesla výsledky, že užívanie vitamínu C, znižuje riziko srdcovo-cievnych chorôb o 25 %. Lecitín v prípravku Lecitín Horčík významne pomáha pri boji s kornatením ciev. Nedostatok horčíka v prípravku Kardiomax a Lecitín Horčík prispieva k abnormálnemu srdcovému rytmu, možno preto, že horčík je zodpovedný za udržiavanie normálnej koncentrácie draslíka a sodíka v bunkách srdcového svalu. Internetový predaj výrobcu doplnkov výživy- stravy, komplexného výberu 100 najdôležitejších prírodných certifikovaných, za garantovane najnižšie ceny.


 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04